There was an error in this gadget

Thursday, 31 January 2013

Buat Kawan Jauh di kelatan

Assalamualaikum...

Terima kasih sebab sudi meluangkan masa membaca blog ni...

Okey..
enty hari ni saya nak ceritakan pasal kawan saya yang nun jauh kt kelatan,
actually die mmg org KL, tp die pindah ke kelantan beberapa tahun lepas.
Tahun lepas die ade datang KL time cuti sem die (cuti die sama pulak dgn aku).

Kesian die jauh datang semata-mata nak lepak dgn Bkays..
Tido lah die kt rumah aku dalam 3 minggu mcm 2..
Die kata, habis je study die nak duduk KL,
Boleh laa sy duduk dgn die kt rumah sewa...
Then teringat Peristiwa die skyfall time mandi sungai kt kemensah.. gental lawak...

Time hari die nak balik kelatan uhh,
Sedih je tgk muka die, yela, kt kelatan die xde kawan mcm kite org, die kata semua kawan2 die skema2 je..
Die ada updata tok kami lelebih lg sy...
wah sedih nye update die, terharu lah jai..
Kt BBM status pon die ade update hari uhh..
Sabar la kawan, nanti dah habis study, kami akan jd sahabatu mu sampai bile2..
Kami harap kau pon tahu, kami rindu nak lepak dgn kau bro..

Ni die update nye...




Ni la die mamatnye


Mula seronok, dah skyfall terus trauma.. hahah


Kawan selamanya *dah macam Harimau Malaya Selamanya dahh.. hahah

Bkays..
Terima Kasih sudi membaca.

Wednesday, 30 January 2013

Kampus site's

Assalamualaikum kawan,


Dah lama x menulis untuk blogger.
Terima Kasih sebab sudi membaca yer,

Okey, hari ni saya nak perkenal kan lagi khas buat kawan2 yang tengah study di IPTA mahupun IPTS..

Seiring denagn tajun entry hari ni,
Kampus site merupakan site bagi social networking bagi IPT student...
Sebagai orang yang suka berkawan, saya highly recommend this site to all of you.. (SERIOUSLY)

Mostly Kawan2 yang saya kenal kat kampus ni memang peramah sangat...
tak percaya??
Try la sign up.. baru tau best ke x??

Ni Saya sertakan Invitation buat kawan2 saya kt blog ni..
Kalau x keberatan.. follow laa saya.. Amir Aizat Black (Always the same)

http://kampus.my/signup/invited:904240836




Logo kampus



Sign In / Sign Up Page



My Site's Amir Aizat Black



Okey,

Terima Kasih kerana Sudi Meluangkan Masa.. ^_^